Training Park Granollers

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España

Noticias

Funcionament vacances Training Park

Training Park Granollers 13 de julio de 2022, 11:44

Bon dia Fighters!

Us enviem aquest comunicat per explicar quin serà el funcionament durant els mesos de juliol i agost, on els Trainers farem vacances per carregar piles!

Per tal d’organitzar-nos de manera que us afectin el mínim hem organitzat les nostres vacances de forma esglaonada, de manera que sempre tingueu opcions per seguir amb els vostres entrenaments. El funcionament serà el següent:

DATES

GRANOLLERS

MATARÓ

SABADELL

1 agost - 7 agost

OBERT

TANCAT

OBERT

8 agost - 14 agost

TANCAT

OBERT

OBERT

15 agost - 21 agost

OBERT

OBERT

OBERT

22 agost - 28 agost

OBERT

OBERT

TANCAT

Es tancarà una setmana d’agost cada centre, però els altres dos quedaran oberts amb funcionament normal perquè aquellis qui vulguin puguin seguir entrenant a una altra ciutat. Us deixem una breu explicació on veureu com canviar de centre dins l’aplicació:

  1. Tancar sessió
  2. Crear un usuari nou a un altre centre
  3. Entrar de nou amb el nou usuari
  4. Afegir l’usuari principal a Ajustes - Añadir otra cuenta
  5. Un cop afegit, podeu canviar d’usuari i centre tantes vegades com volgueu

D’altra banda, per aquells qui no pogueu/volgueu canviar de training, podeu demanar a qualsevol entrenador que us afegeixin les sessions que no podreu gaudir durant la setmana de tancament de manera que les pogueu recuperar quan preferiu.

Esperem que s’hagi entés bé el funcionament, i agraïm la vostra comprensió. Els Trainers necessitem fer un petit “break” per tornar de les vacances amb més energia que mai!

Per qualsevol dubte o problema durant aquestes setmanes, us deixem el contacte dels diferents Trainings on ens podeu escriure per Whatsapp:

Granollers: 644576439

Mataró: 633080149

Sabadel: 673681534

Gràcies i que gaudiu d’un gran estiu, FIGHTERS!

Leer más...

Reservar Beach Day

Training Park Granollers 9 de junio de 2022, 9:12

Bon dia Fighters,

Breu recordatori que aquells que volgueu venir al Beach Day demà a les 19.30h heu de fer la reserva per la app com a qualsevol Team Training, de manera que poguem fer una mica de previsió sobre quants serem.

Ens veiem demà família!

Leer más...

Next beach day

Training Park Granollers 3 de junio de 2022, 13:49

Ei fighters!

Com molts heu pogut anar veient durant els últims dies finalment canviem la data del proper Beach Day per petició popular! En aquest cas es farà divendres dia 10 de juny a les 19.30h a la mateixa ubicació on es va fer l'anterior (us deixem l'enllaç més avall). Com alguns ja heu pogut comprovar, recomanem que vingueu preparats per mullar-vos, ens farà falta!

D'altra banda, lamentem comunicar-vos que donada l'hora i data d'inici, ens veiem obligats a organitzar un picoteo informal, no sigui cas que passem gana! La proposta és la següent:

19.30 - 21h: Team Training

21 - 22h: dutxa. Obrirem del Training Park de Mataró pels de Granollers i Sabadell. Per no ser massa gent de cop us demanem als locals si ho podeu fer cadascú a casa vostra.

22h - to late: Pizzes al Training!

Com us hem dit es tracta d'un picoteo informal per poder-nos juntar una estona més. Intentem fer-ho de la manera més senzilla! La idea és que aquells que vingueu a sopar ens quedem just a l'acabar el Team Training per comptar quants som i demanar les pizzes per les 22h. Així que no marxeu corrents a l'acabar!

Ubicació:https://goo.gl/maps/BUT9UbrvMJ...


I això és tot, ens veiem divendres!


Don't worry, be fighter

Leer más...

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España
936254165
http://trainingpark.es/
trainingparkgranollers
Contactar con Training Park Granollers