Training Park Granollers

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España

News

Vacances estiu 2024

Training Park Granollers July 11, 2024 at 10:16 AM

Bon dia Fighters!

Com bé sabeu ja estem en època de vacances i comencem amb rotacions entre els Trainers per cobrir el màxim d'horari sense que afecti als vostres entrenaments. Tot i així, per poder cobrir totes les vacances de l'equip i que tothom pugui desconectar i carregar piles tancarem una setmana cada Club. Per poder donar-vos opció a seguir entrenant i no perdre les vostres sessions us oferim dues opcions.

Opció 1: Durant la setmana de tancament del vostre Training Park podeu anar a qualsevol dels altres a fer les vostres sessions de Team Training! Per a fer-ho, podeu escriure un whatsapp al club on volgueu fer les sessions i preguntar pels horaris disponibles. A continuació us deixem el mòbil de cada Training:

Granollers: 644 576 439

Boxing&Core: 601509736

Mataró: 663 080 149

Sabadell: 673 618 534


Opció 2: Si no podeu fer les sessions a un altre Training perquè no us encaixa, podeu demanar a qualsevol Trainer que us afegeixi un bono amb les sessions d'aquella setmana i que les pogueu recuperar durant l'estiu. Tindreu fins el 30 de setembre per recuperar-les! 


A continuació us deixem les setmanes de tancament de cada club:
Training Park Boxing&Core: 29 de juliol al 4 d'agost

Training Park Granollers: 5 al 11 d'agost

Training Park Mataró: 12 al 18 d'agost

Training Park Sabadell: 19 al 25 d'agost


D'altra banda us recomanem que mireu l'horari de la setmana per avançat. És possible que algun horari es vegi afectat per les rotacions per part de l'equip, tot i que intentarem que siguin els menys possibles! 

L'equip de trainers us dona les gràcies per la comprensió i us desitja unes molt bones vacances a tots!

Read more...

Beach Day 31 de maig

Training Park Granollers May 14, 2024 at 11:07 AM

Bon dia Fighters!

S'acosta el primer Beach Day de la temporada! La primera data serà el divendres 31 de maig a les 18h a la platja de Mataró. Granollers i Sabadell, perdoneu-nos per no fer-ho a les vostres ciutats, haviem plantejat fer-ho a la platja d'una de les dues, però no les hem trobat!

Aquest any el temporal s'ha menjat la platja on ho feiem sempre, pel que ens movem uns metres cap al sud. No gaire, uns 200m. Aquí a baix us deixem el link de la ubicació exacta. El lloc serà davant el centre Municipal de Natació de Mataró.

https://maps.app.goo.gl/1aA4NF...

L'activitat està prevista començar al voltant de les 18.30h, però us demanem que la convocatòria sigui a les 18h per un tema d'organització. La durada prevista és d'entre 5 min. i sorpresa, així que no feu gaires plans per si de cas. Consell, porteu tovallola i roba de recanvi. Per la pluja diem...

Obrim esdeveniment a la app perquè us hi apunteu com si fos qualsevol Team Training. Si us plau, feu la reserva amb antel·lació.

Let's rock the beach, fighters!

Read more...

Posposem la sortida al Pedraforca

Training Park Granollers April 30, 2024 at 12:10 PM

Bon dia Fighters!

Després de posar-nos en contacte amb l'ajuntament de Saldes ens recomanen posposar l'activitat donades les condicions climàtiques. Està nevant i hi ha previsió de que continuï nevant els propers dies, a més de la temperatura (-10º/0º) i la manca de visibilitat. És per això que posposem l'aventura per un altre dia, ja que volem fer-ho amb totes les garanties de seguretat per tots i totes! Ens sap molt de greu, ja que era un plan que ens venia molt de gust amb vosaltres. Però no patiu! Proposarem una nova data per fer la ruta!

Gràcies a tots i disculpeu el canvi de plans!

Read more...

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España
936254165
http://trainingpark.es/
trainingparkgranollers
Contact Training Park Granollers