Training Park Granollers

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España

News

Ganes de boxing?

Training Park Granollers March 21, 2023 at 7:27 PM

Fighter!

Ara si que si, obrim portes de Boxing&Core! A partir del dilluns dia 3 d'abril comença una nova experiència Training, aquest cop amb guants i davant un sac.

Segur que són moltes les preguntes que teniu, en aquest comunicat tractarem de resoldre les màximes possibles, però no dubteu en preguntar al vostre trainer. 

Primer de tot, explicar-vos que es tracta d'un servei complementari al Team Training. No es tracta d'un centre paral·lel a Training Park, sinó tot el contrari, una nova Fighter Zone perquè vingueu a exprimir-vos d'una manera diferent. És a dir, tots vosaltres hi podeu accedir com sempre, a través de la pròpia app. Veureu que a l'aplicació apareixeran sessions de Team Training i sessions de Boxing. Per anar a un centre o l'altre simplement haureu de fer la reserva a una de les dues ubicacions.
En segon lloc, don't worry, BE FIGHTER! És un entrenament apte per tothom. Els més hàbils i els menys. Us explicarem la tècnica amb calma, i començarem progressivament, així que no patiu! TOTS podeu fer-ho perfectament. No som gaire objectius per comentar-ho, però...val mooolt la pena!

Pel que fa a les quotes, aquestes us permeten reservar a qualsevol dels dos centres en les mateixes condicions (és a dir, si per exemple tinc 2 sessions setmanals, puc reservar 1 a cada centre). No obstant, si aquesta nova experiència és possible és gràcies a vosaltres, així que us volem fer un petit regal; i és que tindreu una sessió extra setmanal de boxing durant 3 mesos, perquè pogueu provar el nou servei sense cost, i sense haver de renunciar a la vostra rutina Training! Un cop passats aquests 3 mesos de prova, el funcionament de les quotes serà l'habitual, així que vosaltres decidiu quant training voleu. 

Aquest comunicat no és per explicar-vos com seran les sessions. Si ho voleu descobrir, poseu-vos els guants i passeu-vos per c/ Foment, 6. (molt a prop del Training). 

Parlant de guants! Per fer l'activitat són imprescindibles. Us proposem 3 opcions. Podeu comprar-los al Boxing (la veritat que han quedat brutals, adjunto foto!) per 30€ (pack de guants i benes). Si hi ha algun fighter que ja en té, els podeu portar (segur que no molen tant, però ho entenem). I per últim, si algú té clar que el boxing no serà la seva activitat, però li ve de gust provar-ho un dia, us en deixem uns per provar. El que si serà obligatori comprar són les benes (com us podeu imaginar, compartir-les no és gaire agradable), que tenen un cost de 7€. I per la resta, poc més a dir. Ganes de posar-nos en marxa i que segueixi la festa!

GRANOLLERS ÉS MÉS FIGHTER QUE MAI, I ARA SÍ QUE HO SAP!Read more...

Entrenament Personal Last Minute

Training Park Granollers February 22, 2023 at 11:29 AM

Bon dia Fighter!

Aquí va una nova oportunitat per fer un pas més enllà amb els teus entrenaments, amb un entrenament personal a preu super reduït!

Reserva tu mateix a través de l'app!

Data: 02-01-2023

Hora: 17:00

Preu: 20€
¡Buenos días Fighter!

Aquí va una nueva oportunidad para dar un paso más allá en tus entrenamientos, con un entrenamiento personal precio súper reducido.

¡Reserva tú mismo a través de la app!

Fecha: 02-01-2023

Hora:17:00

Precio: 20€

Read more...

Desafio de guerreros

Training Park Granollers February 9, 2023 at 5:26 PM

Nou esdeveniment a la vista!

Ens apuntem a la cursa d'obstacles Desafio de Guerreros que se celebra el dia 21 de Maig a Barcelona, i ens encantaria participar amb tots vosaltres! Farem un gran grup de fighters per passar una bona estona en un ambient molt TRAINING. 

NO PATIU! És una cursa per a tots els nivells, així com hi ha opcions per a saltar-se els obstacles que no poguem fer, així que us animem a participar a tots. Es tracta d'un recorregut de 6km en total + 20 obstacles, que es poden fer caminant, corrent o com cadascú vulgui. 

El funcionament per apuntar-se serà el següent:

Accedir al següent link: https://www.desafiodeguerreros...

Sel·leccionar les 13h com a hora de sortida (ens reservaran un calaix per sortir tots alhora).

A l'apartat on diu Grupo hem d'escriure: Training Park


Us demanem que un cop us hagueu apuntat ens ho feu saber per tal de portar el control dels fighters que serem en total. 

LEt's GO FIGHTERS!


Nuevo evento a la vista!

Nos apuntamos a la carrera de obstáculos Desafío de Guerreros que se celebra el día 21 de Mayo en Barcelona, y nos encantaría participar con todos vosotros! Haremos un gran grupo de fighters para pasar un buen rato en un ambiente muy TRAINING.

¡NO SUFRÁIS! Es una carrera para todos los niveles, así como hay opciones para saltarse los obstáculos que no podamos hacer, así que os animamos a participar a todos. Se trata de un recorrido de 6km en total + 20 obstáculos, que se pueden realizar caminando, corriendo o como cada uno quiera.

El funcionamiento para apuntarse será el siguiente:

Acceder al siguiente link: https://www.desafiodeguerreros...

Seleccionar las 13h como hora de salida (nos reservarán un cajón para salir todos a la vez).

En el apartado donde dice Grupo debemos escribir: Training ParkOs pedimos que una vez se haya apuntado nos lo hagáis saber para llevar el control de los fighters que seremos en total.LEt's GO FIGHTERS!Read more...

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España
936254165
http://trainingpark.es/
trainingparkgranollers
Contact Training Park Granollers