Training Park Granollers

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España

Neuigkeiten

Pont de desembre

Training Park Granollers 29. November 2022 um 10:49

Bon dia Fighters,

S'acosta el pont de desembrei segur que molts ja teniu mil plans per aquests dies. Els Trainers també ens agafem un petit "break"! Hem decidit, per tal de poder gaudir d'uns dies seguits sense deixar-vos gaire sense canya, que treballarem el dimarts 6 de desembre, però us el canviem pel divendres dia 9! És a dir, Training Park estarà obert amb normalitat el dilluns, dimarts i dimecres de la setmana vinent. I a partir de dijous tancarem fins el proper dilluns dia 12. Comptem amb el vostre "OK" per carregar una mica les piles (sí, no ens passarem que sinó dilluns pillareu més del compte...).


Gràcies per entendre-ho FIGHTERS!

Que gaudiu i descanseu tant com pogueu, que us esperem amb EMOMs, AMRAPs i totes les sigles que se'ns passin pel cap...

Weiterlesen...

Sopar Training Park Granollers

Training Park Granollers 8. November 2022 um 10:49

Bon dia Fighters!

Ens ve molt de gust passar una estona de desconnexió i bon rotllo amb tots vosaltres. Durant els Team Trainings ja riem, suem i ens ho passem en gran però, que us sembla si per un dia canviem el xandall pel traje? No us espanteu que podeu venir vestits com volgueu! Us proposem organitzar un soparet de traje a Training Park el divendres 25 de novembre a partir de les 20h. La proposta és la següent: cada un de vosaltres demostrarà les seves habilitats culinàries amb la seva millor recepta per compartir-la amb la resta. Per tal de no portar 50 truites de patates (segur que ja ho havieu pensat), hem creat una llista a Training Park on haureu d'apuntar el vostre nom, el plat que portareu, la beguda que voleu durant el sopar i una cançó per aportar a la playlist que sonarà durant la nit. Nosaltres ens encarreguem de la beguda! 


Per fi tornen els mítics sopars del Training! Ja podeu anar pensant i apuntar-vos a la llista,

Let's dance FIGHTERS!
¡Buenos días Fighters!

Nos apetece mucho pasar un rato de desconexión y buen rollo con todos vosotros. Durante los Team Trainings ya reímos, sudamos y nos lo pasamos en grande pero, ¿que os parece si por un día cambiamos el chándal por el traje? ¡No os asustéis que podéis venir vestidos como queráis! Os proponemos organizar una cena de traje en Training Park el viernes 25 de noviembre a partir de las 20h. La propuesta es la siguiente: cada uno de vosotros demostraréis vuestras dotes culinarias con vuestra mejor receta para compartirla con el resto. Para no llevar 50 tortillas de patatas (seguro que ya lo habías pensado), hemos creado una lista en Training Park donde tendréis que apuntar vuestro nombre, el plato que llevaréis, la bebida que queréis durante la cena y una canción para aportar a la playlist que sonará durante la noche. ¡Nosotros nos encargamos de la bebida!

¡Por fin vuelven las míticas cenas del Training!

Ya podéis ir pensando y apuntaros a la lista,
Let's dance FIGHTERS!

Weiterlesen...

Funcionament vacances Training Park

Training Park Granollers 13. Juli 2022 um 11:44

Bon dia Fighters!

Us enviem aquest comunicat per explicar quin serà el funcionament durant els mesos de juliol i agost, on els Trainers farem vacances per carregar piles!

Per tal d’organitzar-nos de manera que us afectin el mínim hem organitzat les nostres vacances de forma esglaonada, de manera que sempre tingueu opcions per seguir amb els vostres entrenaments. El funcionament serà el següent:

DATES

GRANOLLERS

MATARÓ

SABADELL

1 agost - 7 agost

OBERT

TANCAT

OBERT

8 agost - 14 agost

TANCAT

OBERT

OBERT

15 agost - 21 agost

OBERT

OBERT

OBERT

22 agost - 28 agost

OBERT

OBERT

TANCAT

Es tancarà una setmana d’agost cada centre, però els altres dos quedaran oberts amb funcionament normal perquè aquellis qui vulguin puguin seguir entrenant a una altra ciutat. Us deixem una breu explicació on veureu com canviar de centre dins l’aplicació:

  1. Tancar sessió
  2. Crear un usuari nou a un altre centre
  3. Entrar de nou amb el nou usuari
  4. Afegir l’usuari principal a Ajustes - Añadir otra cuenta
  5. Un cop afegit, podeu canviar d’usuari i centre tantes vegades com volgueu

D’altra banda, per aquells qui no pogueu/volgueu canviar de training, podeu demanar a qualsevol entrenador que us afegeixin les sessions que no podreu gaudir durant la setmana de tancament de manera que les pogueu recuperar quan preferiu.

Esperem que s’hagi entés bé el funcionament, i agraïm la vostra comprensió. Els Trainers necessitem fer un petit “break” per tornar de les vacances amb més energia que mai!

Per qualsevol dubte o problema durant aquestes setmanes, us deixem el contacte dels diferents Trainings on ens podeu escriure per Whatsapp:

Granollers: 644576439

Mataró: 633080149

Sabadel: 673681534

Gràcies i que gaudiu d’un gran estiu, FIGHTERS!

Weiterlesen...

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España
936254165
http://trainingpark.es/
trainingparkgranollers
Kontaktiere mit Training Park Granollers