EVENTO STRESS BETTER

Training Park Granollers 3 octobre 2023 à 12:43

Bon dia Fighters!

Tenemos evento a la vuelta de esquina, ARE YOU READY? 

Abans de res, quant fa de l'últim cop que vas fer algo per primera vegada? 

T'has preguntat mai quin és el secret per reduir l'estrès, l'ansietat i portar una vida més saludable i connectada? (apart d'entrenar al Training)
Doncs ens complau anunciar-vos que Training Park, conjuntament amb @que.respiro, obren STRESS BETTER amb l'objectiu de continuar ajudant a millorar la vida de les persones, en aquest cas no és a través del bon rotllo i l'esport sinó que és treballant la respiració i l'exposició al gel. Aquí viuràs una experiència diferent per a realitzar un dissabte matí en la qual superareu dues pors i obtindreu eines per afrontar l'adversitat i el dia d'una manera més eficient i controlada… No t'ho creus?, mira el vídeo que et deixem a continuació...
QUÈ ÉS STRESS BETTER?
Un espai on viure experiències transformadores.
Un espai on connectaràs amb el teu cos i hackejaràs el moment present.
Una tribu on connectaràs amb gent amb les mateixes inquietuds que tu.
Un espai on superaràs les teves pors i sortiràs flotant.

PROGRAMA: DIA DE L'EVENTO: DISSABTE 14 D'OCTUBRE
9:00h CONVOCATS AL BOXING
9:15h a 11:30 INTRODUCCIÓ + RESPIRACIÓ
11:30h a 13:00h EXPOSICIÓ AL GEL

El preu de l'evento té un cost de 100€, però per fighters el cost és de 70 €, aquest s'haurà d'abonar en efectiu abans de la data de l'esdeveniment al teu centre de Training Park per així deixar la teva plaça reservada.

Contents i emocionats de veure't millorar encara més.

Hem d'afegir més variabilitat en la nostra vida personal: més aventura, més incertesa, més descobriments, més experiències noves (positives i negatives)... al cap i a la fi això és el que fa que la vida valgui la pena.I per tant menys de les vides còmodes, estructurades i predictibles de l'horari de 9 a 17h, amb despertador, horaris fixos i oci planificat (pàdel de 3 a 4).Sembla que l'objectiu de la modernitat és evitar tot lo possible risc i eliminar tot tipus de variabilitat de la nostra vida. Vivim tancats en el nostre zoo particular, la nostre presó d'or..
Per la teva salut i el teu esperit, escapa! LET'S GOO!

Per més info segueix-nos a @stress_better
HACKERS OF NOW

Volver a Training Park Granollers