Setembre és el mes de la NUTRICIÓ a One Life Training!

One Life Training 4 de septiembre de 2024, 17:03

CAT

Hola, família de One Life!

Sabem que el setembre és el mes perfecte per reprendre rutines i enfocar-nos en nous objectius. Per això, aquest mes volem posar el focus en una cosa fonamental per al teu benestar: la nutrició!

Per què ara?

Sempre és un bon moment per millorar la qualitat de la nostra alimentació, però el setembre ens brinda una oportunitat única per fer-ho. Després de l'estiu, és ideal millorar els nostres hàbits alimentaris per sentir-nos millor, rendir més i potenciar els resultats dels nostres entrenaments.

Beneficis de millorar la teva alimentació

- Més energia: Una alimentació equilibrada t'ajudarà a maximitzar la teva energia durant els entrenaments i al teu dia a dia.
- Millors resultats: Combinant una bona nutrició amb l'exercici, veuràs com el teu cos respon millor, aconseguint els teus objectius més ràpid.


Volem ajudar-te a aconseguir-ho!
Aquest mes, el nostre equip de nutrició està a la teva disposició per guiar-te en aquest camí. No dubtis a escriure'ns per WhatsApp per a qualsevol consulta o si vols un pla personalitzat que s'adapti a les teves necessitats i objectius.

I això no és tot

A finals de setembre farem un taller especial de nutrició on podràs aprendre més sobre com millorar la teva alimentació de manera pràctica i efectiva. Aviat et donarem més detalls!

Recorda, a One Life Training, la teva salut i benestar són la nostra prioritat. Per això et voliem fer arribar aquesta info, perque podem ajudar-te, i ho havies de saber. 😁

Ens veiem al centre i a WhatsApp!

#OneLifeTraining #NutricióSaludable #SetembreSaludable


--


ESP


¡Hola, familia de One Life!

Sabemos que septiembre es el mes perfecto para reanudar rutinas y enfocarnos en nuevos objetivos. Por eso, este mes queremos poner el foco en algo fundamental para tu bienestar: ¡la nutrición!

¿Por qué ahora?

Siempre es un buen momento para mejorar la calidad de nuestra alimentación, pero septiembre nos brinda una oportunidad única para hacerlo. Después del verano, es ideal mejorar nuestros hábitos alimentarios para sentirnos mejor, rendir más y potenciar los resultados de nuestros entrenamientos.

Beneficios de mejorar tu alimentación

- Más energía: Una alimentación equilibrada te ayudará a maximizar tu energía durante los entrenamientos y en tu día a día.
- Mejores resultados: Combinando una buena nutrición con el ejercicio, verás cómo tu cuerpo responde mejor, consiguiendo tus objetivos más rápido.

¡Queremos ayudarte a conseguirlo!

Este mes nuestro equipo de nutrición está a tu disposición para guiarte en este camino. No dudes en escribirnos por WhatsApp para cualquier consulta o si quieres un plan personalizado que se adapte a tus necesidades y objetivos.

Y eso no es todo...

A finales de septiembre haremos un taller especial de nutrición donde podrás aprender más sobre cómo mejorar tu alimentación de forma práctica y efectiva. ¡Pronto te daremos más detalles!

Recuerda, en One Life Training, tu salud y bienestar son nuestra prioridad. Por eso queríamos hacerte llegar esta info, porque podemos ayudarte, y tenías que saberlo. 😁

¡Nos vemos en el centro y en WhatsApp!

#OneLifeTraining #NutriciónSaludable #SeptiembreSaludable

Volver a One Life Training