Ganes de boxing?

Training Park Granollers March 21, 2023 at 7:27 PM

Fighter!

Ara si que si, obrim portes de Boxing&Core! A partir del dilluns dia 3 d'abril comença una nova experiència Training, aquest cop amb guants i davant un sac.

Segur que són moltes les preguntes que teniu, en aquest comunicat tractarem de resoldre les màximes possibles, però no dubteu en preguntar al vostre trainer. 

Primer de tot, explicar-vos que es tracta d'un servei complementari al Team Training. No es tracta d'un centre paral·lel a Training Park, sinó tot el contrari, una nova Fighter Zone perquè vingueu a exprimir-vos d'una manera diferent. És a dir, tots vosaltres hi podeu accedir com sempre, a través de la pròpia app. Veureu que a l'aplicació apareixeran sessions de Team Training i sessions de Boxing. Per anar a un centre o l'altre simplement haureu de fer la reserva a una de les dues ubicacions.
En segon lloc, don't worry, BE FIGHTER! És un entrenament apte per tothom. Els més hàbils i els menys. Us explicarem la tècnica amb calma, i començarem progressivament, així que no patiu! TOTS podeu fer-ho perfectament. No som gaire objectius per comentar-ho, però...val mooolt la pena!

Pel que fa a les quotes, aquestes us permeten reservar a qualsevol dels dos centres en les mateixes condicions (és a dir, si per exemple tinc 2 sessions setmanals, puc reservar 1 a cada centre). No obstant, si aquesta nova experiència és possible és gràcies a vosaltres, així que us volem fer un petit regal; i és que tindreu una sessió extra setmanal de boxing durant 3 mesos, perquè pogueu provar el nou servei sense cost, i sense haver de renunciar a la vostra rutina Training! Un cop passats aquests 3 mesos de prova, el funcionament de les quotes serà l'habitual, així que vosaltres decidiu quant training voleu. 

Aquest comunicat no és per explicar-vos com seran les sessions. Si ho voleu descobrir, poseu-vos els guants i passeu-vos per c/ Foment, 6. (molt a prop del Training). 

Parlant de guants! Per fer l'activitat són imprescindibles. Us proposem 3 opcions. Podeu comprar-los al Boxing (la veritat que han quedat brutals, adjunto foto!) per 30€ (pack de guants i benes). Si hi ha algun fighter que ja en té, els podeu portar (segur que no molen tant, però ho entenem). I per últim, si algú té clar que el boxing no serà la seva activitat, però li ve de gust provar-ho un dia, us en deixem uns per provar. El que si serà obligatori comprar són les benes (com us podeu imaginar, compartir-les no és gaire agradable), que tenen un cost de 7€. 



I per la resta, poc més a dir. Ganes de posar-nos en marxa i que segueixi la festa!

GRANOLLERS ÉS MÉS FIGHTER QUE MAI, I ARA SÍ QUE HO SAP!



Volver a Training Park Granollers