Next Beach Day

Training Park Mataro June 3, 2022 at 1:49 PM

Ei fighters!

Com molts heu pogut anar veient durant els últims dies finalment canviem la data del proper Beach Day per petició popular! En aquest cas es farà divendres dia 10 de juny a les 19.30h a la mateixa ubicació on es va fer l'anterior (us deixem l'enllaç més avall). Com alguns ja heu pogut comprovar, recomanem que vingueu preparats per mullar-vos, ens farà falta!

D'altra banda, lamentem comunicar-vos que donada l'hora i data d'inici, ens veiem obligats a organitzar un picoteo informal, no sigui cas que passem gana! La proposta és la següent:

19.30 - 21h: Team Training

21 - 22h: dutxa. Obrirem del Training Park de Mataró pels de Granollers i Sabadell. Per no ser massa gent de cop us demanem als locals si ho podeu fer cadascú a casa vostra. 

22h - to late: Pizzes al Training! 

Com us hem dit es tracta d'un picoteo informal per poder-nos juntar una estona més. Intentem fer-ho de la manera més senzilla! La idea és que aquells que vingueu a sopar ens quedem just a l'acabar el Team Training per comptar quants som i demanar les pizzes per les 22h. Així que no marxeu corrents a l'acabar!

Ubicació:https://goo.gl/maps/BUT9UbrvMJ...


I això és tot, ens veiem divendres!


Don't worry, be fighter

Volver a Training Park Mataro