Training Park Mataro

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España

News

Canvi de terra 12 gener

Training Park Mataro January 9, 2024 at 6:12 PM

Ara si que si!

Després de donar voltes i voltes des de setembre, sembla que de veritat aquest divendres CANVIEM EL TERRA! Us demanem disculpes per la part que ens toca. Com molts sabeu, haviem anunciat el canvi de terra fa uns dies i finalment no es va poder fer per problemes de la empresa proveïdora. Dit això, per fi el tenim aquí! 

Divendres haurem de tancar Training Park durant tot el dia, però per una bona causa! Hem afegit algun horari extra el dijous perquè pogueu reservar Team Training sense problemes el que resta de setmana. Dissabte obrim amb normalitat.


Let's GO FIGHTERS!

Read more...

Setmana 25-31 de desembre tancat

Training Park Mataro December 18, 2023 at 8:50 AM

Bon dia Fighters!

Com hem anat comentant durant les darreres setmanes, la setmana vinent tancarem per fer vacances tot l'equip! Sabem que ens deixeu desconectar una setmaneta per agafar forces per afrontar el 2024 amb les bateries a tope, així que us avisem perquè us pogueu organitzar el que resta d'any. Dit això, no perdreu les sessions d'aquesta setmana, sinó que tindreu tot el gener per recuperar-les com vosaltres volgueu! Simplement heu de demanar al/la vostre trainer que us les posi en format de bono perquè pogueu reservar i utilitzar-les.


Gràcies per entendre-ho! Ens encanta la nostra feina, però també necessitem uns dies per seguir gaudint del nostre dia a dia com sempre!

Que tingueu molt bones festes!!

Read more...

Pont de la puríssima

Training Park Mataro November 28, 2023 at 4:55 PM

Bona tarda Fighters!

En motiu dels festius de la setmana vinent (6 i 8 de desembre), els Trainers aprofitem per descansar i desconectar una mica, així que farem pont fins el dilluns següent! Per tots aquells qui no pogueu fer les vostres sessions setmanals entre dilluns i dimarts, podeu demanar la/les sessions que us quedin pendents de fer per poder-les recuperar en les següents setmanes. Esperem que no us afecti gaire els vostres plans!

Gràcies per la vostra comprensió, equipazo!

Read more...

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España
936254165
http://trainingpark.es/
trainingparkgranollers
Contact Training Park Mataro