Training Park Mataro

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España

News

No et limitis a l'estiu!

Training Park Mataro June 22, 2022 at 3:21 PM

Fighters del Training!

Arriba una època de l'any on molts de vosaltres disposeu de més temps per poder fer els vostres Team Trainings, per això, us volem fer un cop de mà per ampliar els dies setmanals. D'altra banda, ens agradaria aconseguir que la família no deixi de créixer, per això us volem fer la següent proposta, perquè ens ajudem mútuament com sempre!

Per cada fighter nou que aconsegueixis convèncer durant els mesos de juliol i agost et regalem una quota il·limitada a 64€. Demostra el teu poder de convicció amb el teu entorn i aconsegueix que aquells qui ho necessitin vinguin a donar-li canya al Training!

Bon estiu a tots/es!

Read more...

Reservar Beach Day

Training Park Mataro June 9, 2022 at 9:13 AM

Bon dia Fighters,

Breu recordatori que aquells que volgueu venir al Beach Day demà a les 19.30h heu de fer la reserva per la app com a qualsevol Team Training, de manera que poguem fer una mica de previsió sobre quants serem.

Ens veiem demà família!

Read more...

Next Beach Day

Training Park Mataro June 3, 2022 at 1:49 PM

Ei fighters!

Com molts heu pogut anar veient durant els últims dies finalment canviem la data del proper Beach Day per petició popular! En aquest cas es farà divendres dia 10 de juny a les 19.30h a la mateixa ubicació on es va fer l'anterior (us deixem l'enllaç més avall). Com alguns ja heu pogut comprovar, recomanem que vingueu preparats per mullar-vos, ens farà falta!

D'altra banda, lamentem comunicar-vos que donada l'hora i data d'inici, ens veiem obligats a organitzar un picoteo informal, no sigui cas que passem gana! La proposta és la següent:

19.30 - 21h: Team Training

21 - 22h: dutxa. Obrirem del Training Park de Mataró pels de Granollers i Sabadell. Per no ser massa gent de cop us demanem als locals si ho podeu fer cadascú a casa vostra. 

22h - to late: Pizzes al Training! 

Com us hem dit es tracta d'un picoteo informal per poder-nos juntar una estona més. Intentem fer-ho de la manera més senzilla! La idea és que aquells que vingueu a sopar ens quedem just a l'acabar el Team Training per comptar quants som i demanar les pizzes per les 22h. Així que no marxeu corrents a l'acabar!

Ubicació:https://goo.gl/maps/BUT9UbrvMJ...


I això és tot, ens veiem divendres!


Don't worry, be fighter

Read more...

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España
936254165
http://trainingpark.es/
trainingparkgranollers
Contact Training Park Mataro